Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Redi Blomsterkasse

Vi produserer flotte Redi blomsterkasse i exclusive og natural gråmix fasade.

Redi blomsterkasse har samme utførelse som Redi støttemur, exclusive og natural fasade. Blomsterurnen har gråmix fasade og veier 220 kilo. Dermed er urnen et godt og dekorativt alternativ til bruk for avsperring av områder og beplanting i private og offentlige områder.

Det er valgfritt om en ønsker å sette blomsterkassen rett på bakken, eller om en ønsker å sette urnen på “føtter” for å heve urnen litt opp fra bakken. Som føtter brukes 4 stk belegningssteiner som plasseres løst under urnen når kassen plasseres ut.

Redi blomsterurne er en stor urne, med utvendige mål= 61x61x45,7 cm. Urnen rommer godt med jord og gir god overlevelsesevne i vinterhalvåret for beplanting. Beregn ca 2 sekker jord i tillegg til lecagrus i bunn per urne ved beplanting. Urnen har hull i bunn, vær obs på at dette hullet er åpent for drenering av vann.

Bildegalleri

No items found.