Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Ledige stillinger

Aas Betong ble etablert i 1972. Vi er en moderne og framtidsrettet bedrift som produserer betongvarer av høy kvalitet med et flott design.

Aas Betong AS har beliggenhet på Tornes i Hustadvika kommune, 25 km fra Molde. Vi produserer og selger betongvarer via et godt utbygdforhandlernett. Vår markedsandel øker for hvert år.

 Vi søker to personer i følgende stillinger:

Kundebehandler ordremottak-lager

 Vi søker deg som kan løfte vårt team ved kundeservice, utlevering av varer og lagerhold. Vi følger opp eksisterende kunder og arbeider målrettet mot nye kunder. Vi ønsker at du har erfaring med kjøring av truck og hjullaster. Lasting og lossing av vogntog utgjør en stor del av stillingen. Du må også være komfortabel med daglig bruk av pc, telefon og å ha gode kommunikasjons egenskaper.

 

Lastebilsjåfør klasse CE

Vi søker en dyktig sjåfør til en variert sjåførjobb som kreverførerkort klasse CE. Arbeidet består i utkjøring av ferdigprodukt, og transport av råvarer inn til fabrikk. Dette er derfor i hovedsak kjøring på dagsturer og lokalkjøring i vårt nærområde. Dette er jobben for deg som ønsker å kjøre bil, men som gjerne vil hjem hver dag!

Vi ser etter en person med høy arbeidsmoral, som tar godt vare på bilen og er serviceinnstilt mot våre kunder. Du har daglig ansvar for din egen bil, og etter opplæring laster og losser du egen bil med kran, truck eller hjullaster. Stillingen innebærer en del turer med levering av varer med kran direkte på byggeplass.

Som sjåfør hos oss vil du være en del av vårt salgsteam som har et tett samarbeid og dialog med våre andre ansatte. Opplæring vil bli gitt. Etter opplæring vil du i samarbeid med andre få ansvar for selv å planlegge og lesse eget lass på vårt lagerområde. Ordrer er registrert i bedriftens ordreprogram og du lærer å behandle ordrer på pc. 

Ved denne stillingen er det også mulig ved ønsker og behov å få varierte dager med arbeid på lager med hjullaster og truckkjøring sammen med resten av teamet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For begge stillingene må søker snakke og skrive norsk. Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til Malvin Aas på tlf 95 80 3303. Søknad med CV og attester sendes jobbsoknad@aasbetong.no Søknader behandles fortløpende. Tiltredelse snarest eller etter avtale.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi er stadig åpne for å forsterke teamet vårt her på Aas Betong!

Hvis du synes at Aas Betong virker som en spennende arbeidsplass, ta gjerne kontakt.

Kanskje har vi en stilling som passer akkurat for deg!

Søknad og CV sendes til jobbsoknad@aasbetong.no

Ekspedisjon/ kontor
Lasting av vogntog
Ekspedisjon/administrasjon

Lasting av råvarer
Ferdig lastet vogntog