Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Ledige stillinger

Aas Betong ble etablert i 1972. Vi er en moderne og framtidsrettet bedrift som produserer betongvarer av høy kvalitet med et flott design.

Aas Betong AS har beliggenhet på Tornes i Hustadvika kommune, 25 km fra Molde. Vi er stolt produsent av betongvarer. Vi produserer og selger betongvarer via et godt utbygd forhandlernett. Vi har samarbeidsavtaler med ulike byggevarekjeder for uttak av varer. I tillegg selger vi våre varer til lokale entreprenører og offentlige prosjekter.

 Vi søker to personer i følgende stillinger:

1. Lastebilsjåfør kl CE

Vi søker sjåfør til en variert sjåførjobb som krever førerkort klasse CE. Arbeidet består i utkjøring av ferdigprodukt, og transport av råvarer inn til fabrikk. Dette er i hovedsak kjøring på dagsturer og lokalkjøring i vårt nærområde. Dette er jobben for deg som ønsker å kjøre bil, men som gjerne vil hjem hver dag!

Vi ser etter en person som tar godt vare på bilen og er serviceinnstilt mot våre kunder. Du har daglig ansvar for din egen bil, og etter opplæring laster og losser du egen bil med kran, truck eller hjullaster. Stillingen innebærer en del turer med levering av varer med kran direkte på byggeplass.

Som sjåfør hos oss vil du være en del av vårt salgsteam som har et tett samarbeid og dialog med våre andre ansatte. Opplæring vil bli gitt. Etter opplæring vil du i samarbeid med andre få ansvar for selv å planlegge og lesse eget lass på vårt lagerområde. Ordrer er registrert i bedriftens ordreprogram og du lærer å behandle egne ordrer.

Når det ikke er oppdrag for lastebil så deltar du med arbeid på vårt lager med hjullaster og truck sammen med resten av teamet. Vårt mål er at sammen blir vi sterke, alle jobber mot felles mål om å levere kvalitetsvarer til våre kunder.

I vintersesongen har bedriften engasjement med vintervedlikehold, brøyting og strøing i Molde. Når det ikke er oppdrag for kjøring med lastebil, deltar du med arbeid på vårt lager med hjullaster og truck, evt vedlikehold eller lett produksjon.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Malvin Aas telefon: 95803303

Tiltredelse 1. april 2024, evt snarest.

2. Kundebehandler ordremottak-lager

 Vi søker deg som kan løfte vårt team ved kundeservice, utlevering av varer og lagerhold. Vi følger opp eksisterende kunder og arbeider målrettet mot nye kunder. Vi ønsker at du har erfaring med kjøring av truck og hjullaster. Lasting og lossing av vogntog utgjør en stor del av stillingen. Du må også være komfortabel med daglig bruk av pc, telefon og å ha gode kommunikasjons egenskaper.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For begge stillingene må søker snakke og skrive norsk. Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til Malvin Aas på tlf 95 80 3303. Søknad med CV sendes jobbsoknad@aasbetong.no Søknader behandles fortløpende.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi er stadig åpne for å forsterke teamet vårt her på Aas Betong!

Hvis du synes at Aas Betong virker som en spennende arbeidsplass, ta gjerne kontakt.

Kanskje har vi en stilling som passer akkurat for deg!

Søknad og CV sendes til jobbsoknad@aasbetong.no

Ekspedisjon/ kontor
Lasting av vogntog
Ekspedisjon/administrasjon

Lasting av råvarer
Ferdig lastet vogntog