Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Ledige stillinger

Aas Betong ble etablert i 1972. Vi er en moderne og framtidsrettet bedrift som produserer betongvarer av høy kvalitet med et flott design.

Aas Betong AS har beliggenhet på Tornes i Hustadvika kommune, 25 km fra Molde. Vi produserer og selger betongvarer via et godt utbygdforhandlernett. Vår markedsandel øker for hvert år.

 Vi søker to personer i følgende stillinger:

Kundebehandler ordremottak-lager

 Vi søker deg som kan løfte vårt team ved kundeservice, utlevering av varer og lagerhold. Vi følger opp eksisterende kunder og arbeider målrettet mot nye kunder. Vi ønsker at du har erfaring med kjøring av truck og hjullaster. Lasting og lossing av vogntog utgjør en stor del av stillingen. Du må også være komfortabel med daglig bruk av pc, telefon og å ha gode kommunikasjons egenskaper.

 

Lastebilsjåfør klasse CE

Dette er en variert sjåførjobb som krever førerkort klasse CE. Arbeidet består av lasting/lossing av bil med kran, truck eller hjullaster. Utkjøring av ferdigprodukt, og transport av råvarer. Kan også være levering med eller uten kran direkte på byggeplass. Uttak og behandling av ordrer på pc.  

Her er det også mulig å få varierte dager med arbeid på lager med hjullaster og truck kjøring sammen med resten av teamet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For begge stillingene må søker snakke og skrive norsk. Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til Malvin Aas på tlf 95 80 3303. Søknad med CV og attester sendes jobbsoknad@aasbetong.no Søknader behandles fortløpende. Tiltredelse snarest eller etter avtale.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi er stadig åpne for å forsterke teamet vårt her på Aas Betong!

Hvis du synes at Aas Betong virker som en spennende arbeidsplass, ta gjerne kontakt.

Kanskje har vi en stilling som passer akkurat for deg!

Søknad og CV sendes til jobbsoknad@aasbetong.no

Ekspedisjon/ kontor
Lasting av vogntog
Ekspedisjon/administrasjon

Lasting av råvarer
Ferdig lastet vogntog