Bruk av XL - Blokk

XL-Blokk er et godt alternativ når en skal bygge høyt.

Ved å bruke XL- Blokk kan en lettere bygge høyere murer".

XL-Blokk er en ny type blokk i Redi støttemur systemet. Blokken har hul kjerne og er dobbelt så høy som en standard Redi støttemur blokk. Redi XL- Blokk er 91,4 cm høy og finnes i tre ulike dybde, 132, 183 og 244 cm dybde.

De tre blokkstørrelsene utfyller Redi støttemur systemet. Ved å bruke XL- Blokk kan en lettere bygge høyere vegger på trange steder mens en bruker mindre betong ved produksjon.

XL-Blokk leveres kun i Exclusive og Natural fasade. Ettersom en XL-Blokk er dobbel så høy som en vanlig Redi støttemur blokk, må en bruke disse fasadene for å redusere en visuell følelse av manko på overlapp i radene ved oppsatt mur.

Ved å bruke XL-Blokk kan en ved å følge beregninger fra Redi-Rock nå en maksimal høyde på 7,8 meter synlig mur. Da bruker en XL-blokker med ulike dybder og går deretter går over til standard Redi støttemur blokker på toppen av muren.

Ved å bruke XL- Blokk kombinert med vanlig Redi støttemur blokk kan en bygge høye murer uten å bruke jordarmeringsnett. Bruk av jordarmeringsnett i mur krever store utskiftninger av masse. Ved å bruke en kombinasjon av XL-Blokk og Redi støttemur unngår en svært mye masseutskiftning. Konsekvens blir dermed en mur som holder kostnadene nede ved lite masseutskiftning og en blokk som krever mindre betong ved produksjon. Tilsammen gir dette lavere kostnader for sluttkunde.

Bildegalleri

No items found.
Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.